Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (10-01-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μια 29χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (37) ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία κάνναβη, βάρους (18,1) γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθησαν χθες (10-01-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας, 32 και 51 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν χθες (10-01-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο 36χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, διενεργήθηκε έρευνα σε μάντρα οικοδομικών υλικών, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (131,74) γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά δισκία και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του έτερου συλληφθέντα, ως μέσο διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.