LIVE: Απόλλων Λάρισας – Αχιλλέας Φαρσάλων

Jan 9, 17:04
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και ρεπορτάζ.
Jan 9, 17:04
Λήξη αναμέτρησης Απόλλων Λάρισας – Αχιλλέας Φαρσάλων 0 – 0 με τις ομάδς να μοιράζονται εν τέλει βαθμούς και εντυπώσεις. Έτσι ο Απόλλων Λάρισας “κρατάει” την διαφορά των πέντε βαθμών από τους “κιτρινόμαυρους”.

Αποστολή στο Αλκαζάρ: Γιώργος Γκαντέλος, Άλκης Σούρλας
Jan 9, 16:59
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις της αναμετρήσης και σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές εκατέρωθεν παραμένει το 0 – 0 στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Jan 9, 16:58
Στο 89′ ο Αχιλλέας Φαρσάλων κέρδισε ένα φάουλ από τα αριστερά την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούλγαρης όμως η σέντρα που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Jan 9, 16:48
Στο 80′ και έπειτα από σέντρα του Κυριακού και φάση διαρκειάς στα καρέ του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Παλάσκας έκανε το σουτ όμως ο Τσιανάκας έδιωξε σε κόρνερ.
Jan 9, 16:42
Στο 75′ ο Τάσος Κυριάκος εκτέλεσε ένα φάουλ όμως ο Γκικούδης μπλόκαρε εύκολα.
Jan 9, 16:41
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αναμένεται να ολοκληρώσει τις αλλαγές του καθώς ο κ. Παραφέστας ετοιμάζεται να περάσει στην “μάχη” και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου τον Γιώργο Λύτρα, στην θέση του Δημήτρη Πλιάγκα στο 74′.
Jan 9, 16:33
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει αισθητά με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως οι γηπεδούχοι αμύνονται πολύ καλά μέχρι στιγμής.
Jan 9, 16:27
Ενώ ο κ. Παραφέστας περνάει στον αγωνιστικό χώρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” Αλέξανδρο Κακαζούκη στην θέση του Τσετιροκλή στο 60′.
Jan 9, 16:22
Η πρώτη καλή στιγμή του Αχιλλέα Φαρσάλων έλαβε χώρα στο 54′ όταν έπειτα από δυνατή εκτέλεση πλαγίου και διώξιμο της άμυνας ο Πλιάγκας έκανε το εν κινήσει σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ
Jan 9, 16:19
Στο 5′ του δευτέρου ημιχρόνου ο Κυριάκος εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλή θέση μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε όμως ο Γκικουδής βγήκε και μπλόκαρε
Jan 9, 16:14
Ενώ αλλαγή και για τον Αχιλλέα Φαρσάλων με την έναρξη του δευτερού ημιχρόνου καθώς στην θέση του Κομισόπουλου μπήκε ο Τλούπας.
Jan 9, 16:12
Ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή από πλευράς Απόλλων καθώς στην θέση του Νάστα πέρασε ο Κουβελάς.

Jan 9, 15:59
Δείτε στο ifarsala τώρα φωτορεπορτάζ
Jan 9, 15:58
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Απόλλων Λάρισας – Αχιλλέας Φαρσάλων 0 – 0.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν και δοκάρι όμως οι “κιτρινόμαυροι” εν συνεχεία ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν και αυτοί κοντά στο γκολ σε δυο περιπτώσεις.
Jan 9, 15:50
Στο 42′ ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν το σουτ του Βούλγαρη από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.
Jan 9, 15:45
38΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων, έπειτά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου ο Μπόντε έπιασε αφύλαχτος στο πρώτο δοκάρι την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Jan 9, 15:36
Στο 29′ της αναμέτρησης ο Αχιλλέας κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο κοντά στην περιοχή από τα αριστερά ο Κουρούμαλος εκτέλεσε όμως οι αμυντικοί του Απόλλων έδιωξαν
Jan 9, 15:29
Βρισκόμαστε στο 22′ της αναμέτρησης, ο Αχιλλέας έχει ισορροπήσει το καλύτερο ξεκίνημα των γηπεδούχων και προσπαθεί κυρίως από το κέντρο να δημιουργήσει “ρήγματα”
Jan 9, 15:21
Στο 14′ ο Αχιλλέας κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο από τα δεξιά της περιοχής, ο Μπένος εκτέλεσε έξυπνα όμως ο Μπρέλλας έδιωξε ενστικτωδώς.

Jan 9, 15:15
Ενώ στο 7′ ο Κυριάκος σέντραρε από τα δεξιά ο Παλάσκας έκανε το πλασέ ο Γκικούδης έδιωξε, ο Οικονόμου έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Μπόντε το πλασέ του τελευταίου όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Γκικούδη.
Jan 9, 15:13
Στο 6′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάσου Κυριάκου από τα αριστερά ο Κολιός έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα κόντρρε και πέρασε άουτ.
Jan 9, 15:07
Η αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε.
Jan 9, 14:54
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Παπαδημητρίου.
Jan 9, 14:50
Ενώ για προθέρμανση έχουν βγεί και οι παίκτες του Απόλλων Λάρισας, ο κ. Ζιώγας έχει παρατάξει τους Μπρέλλα, Κολλιό, Φλώρο, Λιλολάρι, Γιαννακόπουλο, Κουρδή, Κούρο, Νάστα, Κυριάκο, Μπόντε και Παλάσκα.

Επίσηςέχουν κάνει και την εμφανισή τους και οι οπαδοί του Αχιλλέα Φαρσάλων οι οποίοι δίνουν μια διαφορετική νότα με τα συνθήματα τους και την φωνή τους.
Jan 9, 14:28
Η ενδεκάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων μόλις βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση πρίν την έναρξη της αναμετρήσης.

Ο κ. Παραφέστας αναμένεται να παρατάξει τους Γκικούδη, Οικονόμου, Τσιανάκα, Καραμπούζη, Κουρουμάλο, Νεμπεγλέρα, Τσετιροκλή, Κομισόπουλο, Πλίαγκα, Μπένο και Βούλγαρη.
Jan 9, 14:21
40 λεπτά πριν την σέντρα!!!

Jan 9, 13:57

Σε μία ώρα περίπου ξεκινάει το μεγάλο ντέρμπι της  Α ΕΠΣΛ Κατηγορίας ανάμεσα στον Απόλλων Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Το Live του ifarsala.gr θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αποστολή στο Στάδιο Αλκαζάρ: Γιώργος Γκαντέλος και Άλκης Σούρλας.