Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία

Με την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη συναυλία έστειλε τις ευχές της μελωδικά η Μουσική Σχολή του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. στο φιλόμουσο κοινό της πόλης. Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.) Δήμου Φαρσάλων στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε γνωστές κλασσικές και σύγχρονες μελωδίες σπουδαίων συνθετών ενορχηστρωμένες από το δάσκαλο της Μουσικής Σχολής Γιώργο Δραγάζη. Η απόδοσή τους πραγματοποιήθηκε από τη μουσικό και διευθύντρια της σχολής Βίκυ Ιωάννου στο πιάνο και μικρή ορχήστρα από νέους σπουδαστές μουσικής της πόλης μας (κιθάρα, ακορντεόν, τρομπέτα, τρομπόνι, φλάουτο και πιάνο.)
Για ακόμη μια φορά αναδείχθηκε η τοπική καλλιτεχνική δημιουργία, που αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ
Τη μουσική επιμέλεια είχαν οι Βίκυ Ιωάννου και Γιώργος Δραγάζης.
Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. Κωνσταντίνος Δερλός.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. Κυριαζής Απόστολος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων Βάια Παύλου και πλήθος κόσμου.

πρωτοχρονιατικη συναυλία2

Πηγή: farsala.gr