7 δωρεάν εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τους στόχους σας το 2016

Είτε το πήρατε απόφαση, είτε όχι, η νέα χρονιά ήρθε. Και αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που θέτουν στόχο κάθε φορά, τότε μάλλον θα πρέπει να οργανωθείτε για να τους πετύχετε αυτή τη φορά. Πώς θα το καταφέρετε όμως;

Αφού η τεχνολογία είναι μέσα στην καθημερινότητα σας, εκμεταλλευτείτε την όσο το δυνατόν καλύτερα. Ακολουθούν 8 δωρεάν εφαρμογές για iOs και Android, που θα σας βοηθήσουν να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας.

1. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα

Ποτέ η γνώση δεν είναι αρκετή και γι’αυτό ο στόχος σας είναι να μάθετε περισσότερα πράγματα με τη νέα χρονιά. Πώς θα το πετύχετε; Όχι μόνο διαβάζοντας περισσότερα βιβλία, αλλά χρησιμοποιώντας και το Daily Curiosity. Η εφαρμογή αυτή εμπλουτίζεται επί καθημερινής βάσεως με διάφορα ενημερωτικά βίντεο πάνω σε σημαντικά ζητήματα, ενώ διαθέτει και infographics για να μάθετε κάτι καινούριο εύκολα και γρήγορα. Μήπως ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας;

2. Αν θέλετε να κάνετε οικονομία

Το αιώνιο πρόβλημα που ήρθε η στιγμή να λυθεί μια για πάντα. Αν κι εσείς αναρωτιέστε που χαλάτε κάθε φορά τα χρήματα σας και γενικά δεν κάνετε σωστή διαχείριση, τότε πρέπει να κατεβάσετε το Mvelopes. Αυτή η εφαρμογή φτιάχνει ένα πλάνο με το εισόδημα σας αφού μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας, σας ενημερώνει για το πόσα απομένουν και πόσα έχετε ξοδέψει, κάνοντας την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

3. Αν θέλετε να χαλαρώνετε περισσότερο

Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πραγματικά περιορισμένος, αλλά το να ξεκλέβετε λίγη ώρα για να χαλαρώνετε είναι σημαντικό. Επειδή όμως κάποιες φορές το παραμελείτε και το ξεχνάτε, το Headspace θα σας το υπενθυμίζει κάθε φορά.

4. Αν θέλετε να διαβάζετε περισσότερο

Θυμάστε εκείνη την περίοδο που κρατούσατε ένα βιβλίο συνέχεια στα χέρια σας; Είτε ναι, είτε όχι, πρέπει πλέον να το βάλετε στο πρόγραμμα σας απαραιτήτως. Η εφαρμογή που θα γίνει και ο σωτήρας σας γι’αυτό, είναι το ReadMe!. To κάλλιστο με την συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι ότι ακόμα και να μην είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο μπορείτε να διαβάσετε αυτό που σας αρέσει.

5. Αν θέλετε να σταματήσετε το καθισιό

Αυτό δηλαδή που ο περισσότερος κόσμος θέλει. Μπορεί να αγαπάτε την δουλειά σας, να ξοδεύετε ώρες σε αυτήν χωρίς να σας ενοχλεί, αλλά έχετε βαρεθεί να κάθεστε συνεχώς σε μία καρέκλα. Αυτό θα σταματήσει, κατεβάζοντας ευθύς αμέσως το Stand Up για τους κατόχους Android, και το Stand Up! για όσους χρησιμοποιούν iOs. Στην ουσία, επιλέγετε την ώρα που πρέπει να σηκωθείτε από την καρέκλα και εκείνη φροντίζει να σας το υπενθυμίζει.

6. Αν θέλετε περισσότερη υγιεινή διατροφή

Ειδικά μετά τις γιορτές είναι κάτι που χρειάζεται σε όλους μας. Αν όμως δεν γνωρίζετε πως να μπείτε σε πρόγραμμα, ή ποιες τροφές κάνουν καλό τότε πρέπει να κατεβάσετε το Yummly’s. Η εφαρμογή είναι γεμάτη με συνταγές έτσι ώστε να δοκιμάσετε και καινούρια προϊόντα γιατί όπως και να το κάνουμε το φαγητό είναι απόλαυση. Ακόμα, έχει διάφορες επιλογές όπως πως να φτιάξετε ένα γρήγορο μεσημεριανό ή ένα απλό.

7. Αν θέλετε να γίνετε επιτέλους οργανωτικοί

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βάλετε μια οργάνωση σε διάφορους τομείς στην καθημερινότητα σας. Για όλα αυτά και για τα παραπάνω, υπάρχει το 24me. Μια εφαρμογή που αποθηκεύει σε ένα μέρος όσα έχετε σημειώσει στο ημερολόγιο σας, στις σημειώσεις σας, στα κοινωνικά δίκτυα κτλ, και σας υπενθυμίζει κάθε φορά τις υποχρεώσεις σας χωρίς να ψάχνετε κάθε φορά από μόνοι σας.

Πηγή: techsocial.gr