Ξεκινάει σήμερα το Final4 ο Γ.Σ.Φαρσάλων

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ που διοργανώσει  η ΕΣΚΑΘ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σήμερα 2 Ιανουαρίου και αύριο 3/1 στο κλειστό του ΕΑΚ, με τη συμμετοχή του του Γ.Σ. Φαρσάλων.  Γ.Σ. Σοφάδων Γ.Σ. Βόλου και της Νίκης Βόλου,
Το φετινό φάιναλ φορ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παράγοντα της Ανάληψης Βόλου Γιάννη Τσινίδη. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα τιμηθούν ο γνωστός προπονητής με μεγάλη προσφορά στο θεσσαλικό μπάσκετ κ. Παναγιώτης Ντάγκρας και η οικογένεια της Φώφης Χριστοφορίδου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή (η Φώφη Χριστοφορίδου ήταν κριτής μπάσκετ).
Το φάιναλ φορ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Οι αγώνες έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων, κάθε εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, θα διατεθούν στη «Φλόγα».
Σήμερα Σάββατο θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και αύριο Κυριακή θα ακολουθήσει ο τελικός της διοργάνωσης
Σάββατο 2/1
17.00 Γ.Σ.Σοφάδες-Γ.Σ.Φάρσαλων
19.00 Γ.Σ. Βόλου-Νίκη
Κυριακή 3/1
18.00 Τελικός

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι θα διατεθεί λεωφορείο για τη μετακίνηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρευρεθούν στο παιχνίδι. Η αναχώρηση θα γίνει στις 15:00 της 2/1/2016 από το super market ”Γαλαξίας”. Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τη μετακίνηση στα τηλ. 6932365042 (Βουλγαράκης Σωτήρης) και 6932491128 (Μόκας Τάκης). Η τιμή του εισιτηρίου για τη μετακίνηση θα είναι 3 €.