Με «τεσσάρα» στους οχτώ! – (ΦΩΤΟ)

κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ο Αχιλλέας Φαρσάων κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με σκορ 2 – 4 τον Παναγροτικό Νικαίας και έτσι προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ Λάρισας.

Ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα από τους γηπεδούχους στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5′.

Έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και έξοχη μεταβίβαση του Πλίαγκα η μπάλα έφτασε στον Καραμπούζη, αυτός πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασάρισμα άνοιξε το σκορ.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0069

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0073

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0088

Οι “πράσινοι” έφτασαν στην ισοφάριση στο 19′ όταν το δυνατό σουτ του Τριανταφυλλόπουλου “ξεγέλασε” τον Κουτσουκέρα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0125-2

Όμως η απάντηση του Αχιλλέα ήταν άμεση καθώς στο 25΄ο Οικονόμου με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπένου έκανε το 1-2.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0143

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0145

Στο 42′ η ομάδα της Νίκαιας έφερε και πάλι το παιχνίδι στα “ίσια”. Ο Τριανταφυλλόπουλος σούταρε ο Κουτσουκέρας έκανε ασταθή επέμβαση και ο Χριστοδούλου που καραδοκούσε “έγραψε” με κοντινό πλασέ το 2-2.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στο 58′ πέτυχε το τρίτο τέρμα.

Αρχικά ο Νεμπεγλέρας έδωσε όμορφη πάσα στον Βούλγαρη και αυτός αφότου πρώτα “άδειασε” και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα να “αναπαυτεί” στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0245

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0248

Ενώ η νίκη – πρόκριση για την ομάδα του κ. Παραφέστα “κλείδωσε” στο 68′.

Ο Βούλγαρης έκανε την μπαλιά “τρύπα” στον Μπένο αυτός “τσίμπησε” την μπάλα και ο Πλίαγκας πετάχτηκε στην πορεία της και την έσπρωξε στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0266

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0029

Παναγροτικός Νίκαιας (Β. Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Μπεκιάρης (61’ Σταυρινάκης), Καραφέριας (46΄Γεωργόπουλος), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Χονδρονάσιος, Τίκας, Ψαθάς (72΄Ξιώνας), Ανδρεόπουλος, Χριστοδούλου. Τριανταφυλλόπουλος.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0038

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τ. Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης (86΄Πατσιούρας), Κουρούμαλος, Τλούπας, Πλιάγκας (74΄Τσιανάκας), Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής (57΄Ζαγγανάς), Κομισόπουλος, Μπένος, Βούλγαρης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0022

ΒΛΙΩΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΠΑΤΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ