Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Κάλαντα των Χριστουγέννων και μελωδίες από την ελληνική παράδοση άκουσε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός από μαθητές της Σχολής Καραβάνα και του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Επίσης, αντάλλαξε ευχές με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό του ξενώνα «Ελευθερία» και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και για το συμβολικό δώρο που έλαβε από φιλοξενούμενο του ξενώνα.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας συγχαρώ γιατί με τα κάλαντα και αυτές τις παραδοσιακές νότες, διατηρείτε ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και της παραδόσεις της πατρίδας μας. Είστε η νέα γενιά, η γενιά που θα κληθεί να κτίσει την Ελλάδα του αύριο. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει σήμερα ως μαθητές να επενδύσετε στη γνώση, γιατί για να έχουμε μία καλή κοινωνία πρέπει να υπάρχουν καλοί πολίτες και καλοί πολίτες γίνονται οι άνθρωποι που έχουν γνώση. Η γνώση δίνει δύναμη. Κάνει ήρεμους και διαλλακτικούς ανθρώπους που δίνουν λύσεις στα προβλήματα, έξυπνους και συνεργάσιμους ανθρώπους που χρειαζόμαστε. Οι συνεργασίες κάνουν θαύματα λέει ο λαός μας και αυτά είναι σοφά λόγια τα οποία δεν πρέπει απλά να λέμε αλλά και να ακολουθούμε.

Εσείς είστε καλύτεροι από εμάς. Είστε το οξυγόνο της ζωής και οι φορείς νέων ιδεών. Προσπαθήστε, τολμήστε να λέτε την άποψή σας με γνώση. Σας εύχομαι καλή πρόοδο, δύναμη και χαρά.»