Συνεχίζει την «αναρρίχηση»

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς προσπέρασε και το εμπόδιο του Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 0 – 3 και συνεχίζει την «αναρρίχησή» του προς τις προνομιούχες θέσεις. Έπειτα από αυτό το «τρίποντο» το συγκρότημα του κ. Σταμόπουλου βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας έχοντας συγκεντρώσει έως τώρα 19 βαθμούς.

ΑΜΠΕΛΙΑ-ΥΠΕΡΕΙΑ-0155

Οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν από νωρίς τις «βάσεις» της επικράτησής τους καθώς στο 17’ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. λίγο μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Καμπέρης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λευτέρης Δανελάβας με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο «πλεκτό».

Με αυτό το σκορ πήραν οι δυο ομάδες την άγουσα για τα αποδυτηρία.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τον τρόπο ώστε να διασπάσουν την «πολυπρόσωπη» άμυνα του Μαχητή.

Εν τέλει στο 85’ ο Τζήμας το πήρε «πάνω» του και με ωραίο σόλο και σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’ με «δράστη» τον Λευτέρη Δενελάβα ο οποίος  με σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ βάζοντας έτσι το «κερασάκι στην τούρτα» πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Κουτσογιαννούλης, Χονδροδήμος, Κολοκυθόπουλος, Σκαφιδάς, Αργυρούλης, Δολμές (54′ Χατζηκαμαγιάννης), Κατσής, Σεΐζης, Καμπουρογιάννης, Πρεσακάρου (46′ λ.τ. Καρκατζιάς), Πατσιούρας Δ. (76′ Πατσούρας Ν.).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Αλεξούλης (62′ Τζιόλας), Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κατσικόπουλος, Δενελάβας Ν., Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ. Κουλάκογλου, Καμπέρης (67′ Τζήμας)