Η ΝΔ εκλέγει σήμερα Πρόεδρο – Κοσμοσυρροή στο εκλογικό κέντρο Φαρσάλων (φωτορεπορτάζ)

Στις κάλπες προσέρχονται μέλη και φίλη της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Από νώρις το πρωί αρκετοί φίλοι της Ν.Δ. άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο ΚΑΠΗ Φαρσάλων όπου εκεί βρισκόταν το εκλογικό τμήμα για τα Φάρσαλα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0004

Νικητής της αναμέτρησης θα αναδειχθεί ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 50% και, εφόσον κανείς δεν επιτύχει αυτό τον στόχο, θα ακολουθήσει επαναληπτική ψηφοφορία με τους δύο επικρατέστερους του πρώτου γύρου, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0011

Οι διεκδικητές της ηγεσίας Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας ολοκλήρωσαν την προεκλογική τους εκστρατεία με διαβεβαιώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην εκλογική διαδικασία, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών Vodafone, καθώς και με εκκλήσεις για προσέλευση στις κάλπες που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι όσο μεγαλύτερη είναι τόσο υψηλότερη θα είναι και η πολιτική νομιμοποίηση του νέου αρχηγού.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0001

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΦΑΡΣΑΛΑ-0019