Δί»Χ»ως νικητή

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ισόπαλοι με 1 – 1 αναδείχθηκαν Ζωοδόχος Πηγή και Ένωση Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων στο γειτονικό ντέρμπι της επαρχίας μας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Αμφότερες οι δυο ομάδες βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν το «βήμα» παραπάνω την φετινή σεζόν

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Αλέκο Κίτσιο. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Τσιτσικλής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Αλέκος Κίτσιο με καρφωτή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Τρίγκα.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗ-0043

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗ-0045

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗ-0051

Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό ο Λεβής με μία σέντρα – σουτ που επιχείρησε αιφνιδίασε τον Γκόβαρη και «έγραψε» το 1 – 1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη τώρα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 47ο λεπτό στην προσπάθεια του Τσάτσου με σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή του Παναγιώτη Τσιάρα. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

ζωοδοχου πηγης

Οι Συνθέσεις

Ζωοδόχος Πηγή (Θοδωρής Τσιάρας): Τσιάρας Π., Λιτσόπουλος, Τσιάμπας, Μαμπλέκος (64′ Αποστολίδης), Λιβί, Αγγελουσόπουλος Χρ., Μπανιάς Απ., Δημουλάς, Κόκκινος, Μελανός (72′ Χριστοδουλόπουλος), Αγγελουσόπουλος Β.

Ένωση Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης (70′ Γάλλος), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Τσιτσικλής, Δημακόπουλος (63′ Καραχάλιος), Τσάτσος, Μαμαλούδης (56′ Μακρυγιάννης), Καραλόπουλος.