Αήττητος και «κατοστάρης»!

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ακόμη μια νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 103 – 75 του Ήφαιστου Καρδίτσας και συνέχισε το αήττητο σερί που «τρέχει» από την αρχή της φετινής σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΓΣΦ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-0043

Οι «μπλε» από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν διάθεση να τρέξουν τον αντίπαλο και να τον βάλουν στο δικό τους μομέντουμ παιχνιδιού. Η ομάδα του Ήφαιστου το «πάλεψε» στην πρώτη περίοδο με το δεκάλεπτο να «κλείνει» με σκορ 28 – 20.

ΓΣΦ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-0051

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τώρα ο Γυμναστικός μπήκε στο παρκέ αποφασισμένος να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και «τρέχοντας» ένα σερί 22 – 12 έθεσε τις «βάσεις» για εύκολη επικράτηση και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια προηγούμενος με 50 – 32.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι παίκτες του κ. Αλεξίου συνέχισαν με την ίδια όρεξη σε άμυνα και επίθεση και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να πλησιάσει στο σκορ.

Έτσι η διαφορά συνέχισε να παραμένει σε «ασφαλή επίπεδα» και με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η εικόνα της αναμέτρησης συνέχισε να είναι ίδια με τους παίκτες του Γυμναστικού να συνδυάζουν θέαμα και ουσία και να ανταμείβουν με τον καλύτερο τρόπο τους Φαρσαλίνους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης.

Πολύ καλή κρίνεται η διαιτησία των Παζώλη και Χριστοδούλου.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο προπονητής του Ήφαιστου Καρδίτσας Τσέλιος Κωνσταντίνος για την προσφορά του στον Γ. Σ. Φαρσάλων, αφού υπήρξε αθλητής του Συλλόγου τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πρωταγωνιστήσουν οι «μπλε» στην Α1 ΕΣΚΑΘ

ΓΣΦ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-0025

ΓΣΦ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-0031

ΓΣΦ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-0033

Τα πλήρη αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Γ.Σ. Φαρσάλων – Ήφαιστος Καρδίτσας 103-75                                                                                                         Ολυμπιακός Καρδίτσας – Ίκαροι Τρικάλων 63-47
Αστέρας Λάρισας – Γ.Σ. Σοφάδων 60-73
Ελασσόνα – Αμπελώνας 63-69
Κρόνος Τρικάλων – Σπάρτακος Λάρισας 97-69

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα κλείσει με την επόμενη 9η αγωνιστική που θα γίνει στις 9/1/2016 με τις εξής αναμετρήσεις:

Γ.Σ. Σοφάδων – Ολυμπιακός Καρδίτσας
Ήφαιστος Καρδίτσας – Κρόνος Τρικάλων
Σπάρτακος Λάρισας – Ελασσόνα
Αμπελώνας – Αστέρας Λάρισας
Ίκαροι Τρικάλων – Γ.Σ. Φαρσάλων

Βαθμολογία

  1. ΓΣ Φαρσάλων 16
  2. Ολυμπιακός Καρδίτσας 14
  3. Ίκαροι 13
  4. ΓΣ Σοφάδων 13
  5. Αστέρας 12
  6. Ελασσόνα 11
  7. Αμπελώνας 12
  8. Ήφαιστος 10
  9. Σπάρτακος 8
  10. Κρόνος 8.