10 λεπτός «τυφώνας»

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς φιλοξένησε τον ‘Άρη Κουλουρίου τον οποίο και κέρδισε με σκορ 4 – 2.  Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως όλα τα τέρματα για την ομάδα του Χρήστου Ανδρεόπουλου σημειώθηκαν στα πρώτα 10 της αναμέτρησης!!!. Με αυτό το «τρίποντο» οι «μπλε» ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς.

Το σκορ για τον Ατρόμητο άνοιξε με το «καλημέρα» της αναμέτρησης ο Βαγγ.  Αρσενόπουλος.

Ενώ το 2 – 0 πέτυχε ο Ανδρεόπουλος στο 6’. Ο «καταιγισμός» συνεχίστηκε και στο 8’ ο Βαγγ. Αρσενόπουλος με ωραία λόμπα «έγραψε» το 3 – 0 πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ-0015

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ-0019

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τους γηπεδούχους έβαλε ο Βόπης.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν.

Αρχικά στο 34’ ο Κωτάκος πέτυχε το 4 – 1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για αυτόν και την ομάδα του.Πρώτα σε 4-1 στο 35′ με τον Κωτάκο και ο ίδιος θα κάνει το 4-2 στο 40′.

Να σημειώσουμε επίσης πως η ομάδα του Κουλουρίου ευχαριστεί τον Ατρόμητο για την άψογη φιλοξενία του.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ-0039

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Μορφογιάννης Β., Αρσενόπουλος Βασ., Γκούνος, Μαργαριτόπουλος Ν., Βόπης, Κατσανάκης, Φλώρος, Αρσενόπουλος Βαγγ. (87′ Μαργαριτόπουλος Κ.), Ανδρεόπουλος, Πέτσας (91′ Μορφογιάννης Τ.)

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Δημητρίου, Μηχόπουλος, Μπακαβέλος (35′ λ.τ Παρλιγκιώτης Μ.), Φασούλας, Κατσής, Νεράτζης, Παρλιγκιώτης Απ., Κωτάκος, Παπαγεοργίου, Γαριφαλόπουλος, Λευτέρης.