Τα Φάρσαλα τίμησαν τα 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης

Ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν χθες στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Φαρσάλων με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Φαρσάλων, σε μαγική βραδιά για την πόλη.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0044

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0065

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ και υπεύθυνη του κοινωνικού παντοπωλείου Δέσποινα Συροπούλου η οποία ευχαρίστησε την ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην χθεσινή βραδιά, τόνισε την ανάγκη του εθελοντισμού ανέφερε επίσης όταν ένας άνθρωπος νιώθει πόνο, νιώθει τον πόνο των συνανθρώπων γύρω του. Τέλος ευχαρίστησε της εθελόντριες για την δράση τους όλα αυτά τα χρόνια.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0018

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο υπεύθυνος ορχήστρας Βασίλη Τσιτσάνη και εκπρόσωπος Δήμου Τρικκαίων Στέλιος Καραγιώργος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τύμπας, και ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Βουρλίτσης.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0019

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0023

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0025

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Καραχάλιος ο οποίος ανέφερε ευχαριστήριο προς τους πολίτες για τα τέσσερα χρόνια κοινωνικό παντοπωλείο καθώς επίσης και την τετραετή πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Συνεχάρη τους εθελοντές για την συνεχή δράση τους.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0032

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου εκπρόσωποι διαφόρων συλλόγων και φορέων της πόλης και της Εκκλησίας.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-0008