Άδωνις: Κακώς φορτώθηκε η ευθύνη του φιάσκου στον Μεϊμαράκη

Όλους και όλα σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα σχόλια που φέρεται να έχει κάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ.

«Τον σέβομαι και δεν πιστεύω στα παραπολιτικά σχόλια» είπε αναφορικά με τον Κ.Καραμανλή, τονίζοντας ότι έχει κρατήσει άψογη στάση όλα αυτά τα χρόνια και επισημαίνοντας παράλληλα ότι ποτέ δεν έχει βγει να διαψεύσει δηλώσεις που του αποδίδονται.

«Αν το έκανε θα ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι» είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση εξαπέλυσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, καταγγέλλοντας ότι πήρε θέση και πως δεν τον έχει στηρίξει.

Αναφερόμενος στο «φιάσκο» των εκλογών της παράταξης, ξεκαθάρισε ότι «κακώς  φορτώθηκε στον Μεϊμαράκη η ευθύνη» συμπληρώνοντας ότι, «φταίμε και οι τέσσερις υποψήφιοι».

Τόνισε δε, ότι, «καλώς έκανε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ»σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ερωτηθείς για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δημιουργίας κόμματος των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου και για το αν θα συμμετείχε σε αυτό, απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο της δημιουργίας του.

Σχετικά με το πού τάσσεται πολιτικά στο χώρο της δεξιάς, ξεκαθάρισε ότι «είμαστε όλοι μαζί ΝΔ και έτσι πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες».

Ερωτηθείς αν είναι «δεξιότερος» του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε ότι είναι «ακριβώς αυτά που λέει ο Σαμαρά».

Επίθεση εξαπέλυσε, τέλος, στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «μια κυβέρνηση που φλόμωσε τον κόσμο στα ψέματα».

Πηγή: antenna.gr/news