Υλικά
- 4 κομμάτια στήθος από κοτόπουλο χωρίς κόκκαλα
- 4 καρότα μικρά κομμένα σε κυβάκια
- ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1-2 πράσα
- ½ φλιτζάνι ζωμό κότας
- 2-3 κουταλιές της σούπας άνηθο
- 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε το κοτόπουλο για να καθαρίσει και το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Κόβουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες. - Σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνουμε το φρέσκο βούτυρο και μόλις αρχίσει να καίγεται, βάζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά.
- Το γυρνάμε, ώστε να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τα καρότα, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον άνηθο και το ζωμό κότας.
- Κλείνουμε το καπάκι του τηγανιού και αφήνουμε το κοτόπουλο να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
- Μπορούμε να το συνδυάσουμε με άσπρο ρύζι
Πηγή: newsbeast.gr