Δίκαιη «μοιρασιά»

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Βαθμούς και εντυπώσεις «μοιράστηκαν» Αναγέννηση Φαρσάλων και Κοιλάδα στο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυρίως με μακρινές μπαλιές να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες όμως καμία από τις δυο να μην τα καταφέρνει.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 17’ όταν το σουτ του Καζάνι μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Γκατζανάς.

Η Αναγέννηση «απάντησε» στις ευκαιρίες όταν στο 21’ ο Τζερεμές με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τέρπου.

Τελικά η Κοιλάδα ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν στο 27’ και έπειτα από πανέξυπνο συνδυασμό σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον ελεύθερο Γκέρσι Καζάνι ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά και άνοιξε το σκορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0098

Η Αναγέννηση ανέβηκε μετά το γκολ και έψαξε την «απάντηση».

Στο δεύτερο μέρος  μάλιστα έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με δυο κεφαλιές του Τσιάμπα που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Εν τέλει τον «γόρδιο» δεσμό για την ομάδα του κ. Θεοχαρόπουλου έλυσε ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης στο 87’.

Αρχικά ο Νταφόπουλος  έκανε την «κούρσα» από τα δεξιά σέντραρε και ο Αρβανιτοζήσης με υπέροχο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στο πλεκτό των φιλοξενουμένων και έδωσε τον βαθμό στους «κόκκινους».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0189

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0190

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0191

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0192

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0201

Οι Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0002-2

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος) Γκατζανάς, Μπόγκας, Σακελλαρίου Κ., Μπούλαρι, Τσιάμπας Απ., Ρούμπας (73’ Κουμρία), Αρβανιτοζήσης Ιωαν., Προσμίτης (65’ Μουτκανάς), Τζερεμές (73’ Νταφόπουλος), Αρβανιτοζήσης Δημ.,

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΚΟΙΛΑΔΑ-0033

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Β. Σδράλης, Αβραμούλης (35’ λ.τ. Πιστάλης), Ανδρεάκης Ιωαν. (83’ Παπαϊωάννου), Τέλλιος, Καζάνι Κ., Ευθυμιάδης, Κατσιούλης, Γκομοσίδης  (83’ Νικολαΐδης), Καζάνι Γκ.

Διαιτητική Τριάδα

Κουκούλης, Γκαραβέλης, Μακρής