Πρόγραμμα Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος:

Το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου 2015 θα μεταβεί στην πόλη του Πειραιά κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ προκειμένου να παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Eπισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στην Κόρινθο κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου προκειμένου να συμμετάσχει στην εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Αθανασίου Πέζου.
Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6:00 μ.μ θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Μάρκον άγιον Ευαγγέλιον». Θὰ προηγηθεί ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.)

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ θα υποδεχθεί απότμημα λειψάνου της χειρός του Αγίου Ενδόξου μάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων και ακολούθως και περί ώρα 8:30 μ.μ θα προστεί της Ιεράς Αγρυπνίας στον ως άνω Ιερό Ναό.