ΟΓΑ: Εντός Δεκεμβρίου η πληρωμή 4ης δόσης οικογενειακών επιδομάτων

Από τη διοίκηση ΟΓΑ σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr καταβάλλονται προσπάθειες ώστε εντός Δεκεμβρίου να πραγματοποιηθεί η καταβολή στις δικαιούχες οικογένειες της τέταρτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ (Επίδομα τέκνων, Ειδικό επίδομα στήριξης Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών).

Η διεύθυνση κλάδου επιδομάτων του οργανισμού καθώς και το προσωπικό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο εντός Δεκεμβρίου να καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα.

Ήδη η διεύθυνση έχει προχωρήσει σε επανέλεγχο 60.000 αιτήσεων δηώσεων Α21, ενώ για όσους δικαιούχους δεν έλαβαν προηγούμενες δόσεις ενημερώνει ότι μπορούν μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oga.gr να ενημερώνονται για την πορεία των δηλώσεων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα επιδόματα χορηγούνται από τον ΟΓΑ με βάση το εισόδημα που δηλώνουν οι δικαιούχοι στις φορολογικές τους δηλώσεις (2014). Για τον υπολογισμό των χρημάτων λαμβάνετε υπόψη τόσο το δηλωθέν όσο και το τεκμαρτό εισόδημα των φορολογουμένων.

Επίσης χορηγούνται επιδόματα και σε γονείς με παιδιά άνω των 18 ετών εφόσον αυτά φοιτούν σε δημόσια σχολεία μέσης εκπαίδευσης ή έχουν ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω αλλά και σε όσους έχουν παιδιά έως 25 ετών και σπουδάσουν.

Πηγή: zougla,gr