Μυστικός έρωτας μεταξύ Χάρι και Πίπα

Ο κρυφός δεσμός στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η επ αυτοφώρω σύλληψη εν ώρα ερωτικών περιπτύξεων! Ο πόθος της Πίπα για την… “τύχη” της αδελφής της!

Οργιάζουν οι φήμες στην Αγγλία για τον κρυφό δεσμό του πρίγκιπα Χάρι και της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ και συζύγου του Γουίλιαμ.

Το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ αναφέρει ότι η γοητευτική Πίπα και οάτακτος Χάρι διατηρούν εδώ και τρεις μήνες κρυφό δεσμό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντύπου, οι δυο τους έχουν παρελθόν, καθώς λίγο μετά το γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού, οι δυο τους είχαν πιαστεί επ αυτοφώρω σε ερωτικές περιπτύξεις!

Δεν είναι λίγοι μάλιστα όσοι αναφέρουν ότι ο Χάρι έχει μετατραπεί σε ένα ρομαντικό αγόρι, που δειπνεί υπό τους ήχους της Adele με την όμορφη Πίπα, για την οποία τα περιοδικά έγραφαν από καιρό ότι αναζητούσε την τύχη της αδελφής της, όπως και τον τίτλο της!

Άλλωστε και οι δύο είναι πλέον ελεύθεροι, καθώς η Πίπα χώρισε με τον Νίκο Τζάκσον και ο πρίγκιπας Χάρι, παρά την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, παραμένει αδέσμευτος. Έτσι, δεν αποκλείεται οι δυο τους να αποφάσισαν να ενώσουν τη μοναξιά τους και να προχωρήσει το συγκεκριμένο ειδύλλιο που στα μάτια των Βρετανών είναι μια ακόμα ερωτική ιστορία στο Μπάκιγχαμ, που αρέσει πολύ!

Τι θα μπορούσε άλλωστε να κάνει η Πίπα Μίντλετον στο σπίτι του νεαρού Χάρι μέχρι τα ξημερώματα, διερωτάται το περιοδικό, το οποίο αναφέρει ότι ο μικρός πρίγκιπας μπαίνει μέχρι και στον κόπο να μαγειρέψει για την καλή του!