61χρονος άστεγος κέρδισε 500.000$ στο ξυστό

Μετά από έξι χρόνια στους δρόμους ένας άστεγος έχει κάθε λόγο να πιστεύει σε μια πολύ καλύτερη ζωή καθώς η τύχη του χαμογέλασε μέσα από ένα δελτίο στιγμιαίου λαχείου.

Ο 61χρονος Μάικλ Ενγκφορ από το Ασπεν των ΗΠΑ, κέρδισε πλήρωσε 8 ευρώ σε ένα βενζινάδικο για να δοκιμάσει την τύχη του με ένα ξυστό λαχείο και κέρδισε 450.000 ευρώ. Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά που αποφάσιζε να ξοδέψει ένα τόσο σοβαρό – για τα δικά του δεδομένα – ποσό σε κάτι τόσο αμφίβολο, όσο ένα στιγμιαίο λαχείο.

Το 2009 ο Ενγκφορ είχε χάσει τη δουλειά και το σπίτι του μετά τον χωρισμό από την γυναίκα του και το επώδυνο διαζύγιο που ακολούθησε.

Η ζωή του πάντως δεν άλλαξε μονομιάς. Ο 62χρονος σκέφτηκε ότι η νέα ζωή του μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα. Αλλωστε κι αυτόν την περίμενε 6 ολόκληρα χρόνια. Ετσι , αποφάσισε να κοιμηθεί ένα τελευταίο βράδυ σε ένα παγκάκι δίπλα σε μια εκκλησία, στο ίδιο σημείο που περνούσε τα βράδια του τους τελευταίους μήνες.

αστεγος αμερικη ξυστο

Ο Ενγκφορ δηλώνει έτοιμος να βάλει προτεραιότητες στη ζωή του. Θέλει να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό ο οποίος ευθύνεται για πολλά από τα προβλήματά του όπως η δύσκολη σχέση του με την κόρη του, την οποία έχει να δει εδώ και χρόνια.