Ανακοίνωση της εταιρείας Φυσικού αερίου για τα Φάρσαλα

Συνεχίζονται οι επενδύσεις από την Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.,

Επέκταση του Δικτύου στα Φάρσαλα

Δωρεάν Τέλη σύνδεσης για την κεντρική θέρμανση έως και την 31η /12/2015

H ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ έχοντας το ρόλο του κινητήριου μοχλού στη διάδοση της τεχνογνωσίας που συνδέεται με τη χρήση του Φυσικού Αερίου στην αστική κατανάλωση, εφαρμόζει με συνέπεια και υπευθυνότητα τις αρχές από τις οποίες διέπεται, λαμβάνοντας υπόψη το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον και τη συμμόρφωση με το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Παρά την οικονομική ύφεση που διανύει σήμερα η ελληνική αγορά, έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται σύμφωνα με το πολυετές πλάνο μια σειρά δομικών επενδύσεων, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση των μετόχων στη διατήρηση και ενδυνάμωση της εταιρικής τους παρουσίας.

Εντός του 2016 αναμένεται η τροφοδότηση της πόλης των Φαρσάλων με το δίκτυο Φυσικού αερίου με τις εργασίες κατασκευής του δικτύου να προγραμματίζονται για το 1ο τρίμηνο του 2016.

Ο βασικός σχεδιασμός του δικτύου που πρόκειται να κατασκευαστεί «τρέχει» κατά μήκος των οδών:

Αναφορικά με το δυτικό τμήμα της πόλης:

• Από την είσοδο της πόλης στην οδό Λαρίσης, διατρέχει την οδό Αθηνών, συνεχίζει στις οδούς Ανοχωρίου, Αριστοτέλους ,Λαμίας και στη συνέχεια μέσω της οδού Λαμίας κλείνει διατρέχοντας την οδό Λαρίσης στο ύψος της εισόδου της πόλης

Αναφορικά με το ανατολικό τμήμα της πόλης:

• Από τη συμβολή των οδών Γ. Ολυμπίου με την οδό Βόλου, διατρέχει κατά μήκος την οδό Βόλου, συνεχίζει στην οδό Αχιλλέως, Καναδά, Καραϊσκάκη, Θέτιδος, Ν.Ιωνίας, Τζαβέλλα, Νικηταρά, Υψηλάντου, Αριστείδου και διαμέσου της οδού Γ. Ολυμπίου κλείνει στη συμβολή με την οδό Βόλου.

Στο αναφερόμενο πλαίσιο, οι πολίτες των Φαρσάλων που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο Φυσικού αερίου, μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά για αιτήσεις νέων συνδέσεων στον τηλεφωνικό αριθμό 11150, ώστε να επωφεληθούν της προσφοράς τελών σύνδεσης στην κεντρική θέρμανση, στην εμπορική και βιοτεχνική χρήση τα οποία είναι δωρεάν μόνο έως και την 31η/12/2015.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των ποιοτικών της υπηρεσιών. Γνώμονας της ο σεβασμός στην Άδεια, στη σύμβαση πώλησης με τη ΔΕΠΑ, στους Γενικούς Όρους Συναλλαγών και τις αποφάσεις της ΡΑΕ και της Πολιτείας oπως επίσης και η ασφάλεια των δικτύων της με τήρηση των κανονισμών ασφαλείας και προδιαγραφών κατασκευής και χρήσης του αερίου, τόσο αναφορικά με τα δίκτυα διανομής, όσο και με τον έλεγχο των εσωτερικών εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.