Συλλήψεις για το άγριο φονικό στα Αμπελάκια

ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Σε δυο συλλήψεις, κτηνοτρόφων από τους Αγίους Αναργύρους, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις του νομού, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της Larissanet, πως ο δράστης είναι γνωστός.

Πιο συγκεκριμένα μετά από πολύωρες έρευνες στην περιοχή των Αμπελακίων, αλλά και αξιοποιώντας πληροφορίες που έδωσε ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Δημάκος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας οδηγήθηκαν σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στους Αγίους Αναργύρους, προχωρώντας στην σύλληψη 51χρονου κτηνοτρόφου καθώς και του 28χρονου γιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ο Ιωάννης Δημάκος μαζί με τον 23χρονο γιο του Διονύση Δημάκο βρέθηκαν, άγνωστο πως, στην κτηνοτροφική μονάδα τωνν Αγίων Αναργύρων, προκαλώντας με τις κινήσεις τους την αντόδραση των κτηνοτρόφων, κάτι που οδήγησε στο άγριο φονικό του 23χρονου.

Ο πατέρας του δολοφονηθέντος παραμένει φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με την αστυνομιά να δηλώνει αισιοδοξία πως στις επόμενες ώρες θα έχει διελευκανθεί πλήρως το συμβάν.

Πηγή: larissanet.gr