Εκδήλωση αφιερωμένη στα ΑΜΕΑ

Ο Δήμος Φαρσάλων για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της δράσης  “Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο” της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία διοργάνωσε χθες την εκδήλωση στο Πολιτιστικό κέντρο.Μια εκδήλωση κατά την οποία έγινε παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από τον πρόεδρο παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας σε ένα συμπολίτη μας που ο Σύλλογος επέλεξε.Το αμαξίδιο αυτό αγοράστηκε από την εθελοντική δράση του Δήμου Φαρσάλων και κίνηση όλων των πολιτών μαζεύοντας καπάκια από μπουκάλια.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ (1)

Η κ.Συροπούλου αναφέρθηκε στην παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία η οποία καθιερώθηκε και γιορτάζεται στις 3 Δεκέμβρη από το 1992.Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και δυνατό διότι κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος από την φύση να κοιτά ψηλά και να οραματίζεται.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ (3)

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας κ.Καλαμάτας όπου τόνισε την ανάγκη της δράσης και τις δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε ανάπηρο συμπολίτη μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ (5)

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ.Καραχάλιος ο οποίος επιβράβευσε αυτή την δράση του Δήμου και όλων πολιτών λέγοντας ότι είναι αξιέπαινη αυτή η κίνηση όλων μας.

Να αναφέρουμε ότι έπρεπε να συγκεντρωθούνε ένας τόνος καπάκια για να αποκτηθεί το αναπηρικό αμαξίδιο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0033

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0020

Το αναπηρικό αμαξίδιο παρέλαβε η κ.Αθανασιά για τον σύζυγος της ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας.Η κ.Αθανασία ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές της δράσης καθώς επίσης και τον Δήμο Φαρσάλων για την δράση.

Στη συνέχεια ακολούθησε Χορευτική παράσταση <<VORTEX-Δίνη>> από τις ομάδες χοροθεάτρου (Αμεα και μη) ΔΑΓΙΠΟΛΗ και ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ.Σύλληψη χορογραφίας Γιώργος Χρηστάκης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0058

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0059

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0062

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0072

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0081-2

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΑ-0083