Μακελειό στην Καλιφόρνια! Άρχισαν να πυροβολούν κόσμο σε κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες – 14 νεκροί και 14 τραυματίες

– Ανθρωποκυνηγητό στην Καλιφόρνια μετά από πληροφορίες για τρεις ένοπλους σε μαύρο αυτοκίνητο SUV.
– Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.
– “Πυροβολισμοί στη δουλειά μου… Προσευχηθείτε για εμάς”, το μήνυμα που έστειλε μια γυναίκα στους γονείς της.
– Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.
– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο ατόμων -κυρίως παιδιών- με ειδικές ανάγκες “Inland Regional Center” στην Καλιφόρνια, όπου πιθανότατα τρεις ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας έπεσαν νεκροί από τα πυρά των δραστών 14 άνθρωποι, ενώ άλλοι 14 έχουν τραυματιστεί και ήδη βρίσκονται στα νοσοκομεία της περιοχής. Επίσης από τον πανικό που προκλήθηκε πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις σφαίρες, έπεσαν και χτύπησαν.

Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί, ερευνούν τα κίνητρα πίσω από αυτή την αποτρόπαια ενέργεια των δραστών και έχουν αποκλείσει πολλές περιοχές, όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δήλωσε επίσης ο εκπρόσωπος της αστυνομίας πως μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχει κανένα παιδί, ενώ προκάλεσε έκπληξη όταν δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το Russia Today, 20 ασθενοφόρα αναχώρησαν από το σημείο της επίθεσης με προορισμό το “Loma Linda University Medical Center”.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΜΑΚΕΛΙΟ 2

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που επικαλούνται τα διεθνή μέσα, πρόκειται για τρεις δράστες που εισέβαλαν στον χώρο του ιδρύματος και φορώντας στρατιωτικά ρούχα άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή στην Καλιφόρνια είναι σε εξέλιξη ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές αναζητούν ένα μαύρο αυτοκίνητο SUV.

Σύμφωνα με τη σελίδα του “Inland Regional Center” στο Facebook, ο οργανισμός που έχει 44 χρόνια ζωής, απασχολεί 670 εργαζομένους και βοηθάει περισσότερα από 30.000 άτομα με ειδικές ανάγκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο κέντρο, τη στιγμή της επίθεσης.