Κέρδισε το ντέρμπι, “έφτιαξε” τον κόσμο!

Κείμενο: Άλκης Σούρλας

Η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1 – 0 την Αστραπή Νέας Πολιτείας στο ντεμπούτο του νέου κόουτς κ. Τάκη Παραφέστα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Νίκος Βούλγαρης στο 70′.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0210

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0213

Συγκλονιστική σε ακόμη ένα παιχνίδι η παρουσία του κόσμου μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης και ήταν ο 12ος παίκτης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0026

Ο Αχιλλέας μπήκε με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4′ έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης.
Ο Βούλγαρης εκτέλεσε το φάουλ στα όρια της περιοχής με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0088

Η επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 24′ όταν έπειτα από πάσα του Πλιάγκα ο Μπλατσέρης σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα όμως να σταματάει στα σώματα των αμυντικών.

Ο Αχιλλέας πέτυχε γκολ στο 30′ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0139

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0145

Ο Μπένος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα καταλήγοντας στα δίχτυα της Αστραπής όμως ο κ. Αναστασίου υπέδειξε οφσάιντ θεωρώντας πως κάποιος παίκτης που ήταν εκτεθειμένος (;) επηρέαζε τον Μαγαζιώτη. Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όμως η κατάσταση ευτυχώς δεν ξέφυγε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και στο 48′ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στην αναμέτρηση.
Έπειτα από όμορφη σέντρα ο Μαλάκος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά όμως ο Μαγαζιώτης “τινάχτηκε” εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0194

Μάλιστα η ομάδα μας έμεινε σε κομβικό για την αναμέτρηση σημείο και με παίκτη λιγότερο καθώς στο 68′ ο Οικονόμου είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Τζήλο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και τον κακό αγωνιστικό χώρο ο Αχιλλέας είχε τα ψυχικά αποθέματα και στο 73′ πέτυχε το γκολ “χρυσάφι”.
Ο Μπλατσέρης έκανε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Βούλγαρης με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “πλεκτό” των φιλοξενουμένων.

Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα καθώς στο 90′ ο Μπλατσέρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε όμως ο Μαγαζιωτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Συνθέσεις

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0052

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κουρούμαλος, Μπλατσέρης, Κομισόπουλος, Τσετιροκλής, Μπένος (84′ Φιλιππούλης), Βούλγαρης, Πλίαγκας (60′ Καραμπούζης), Μαλάκος (74′ Τλούπας)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-0055

Πηγή: http://axilleasfarsalwn.blogspot.gr/