Συνελήφθη ημεδαπή στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων,για απάτη (30.000) ευρώ

Συνελήφθη ημεδαπή στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενη για απάτη, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει τις (30.000) ευρώ

Η δράστιδα, κατά την τελευταία τριετία, διέπραξε τουλάχιστον (81) απάτες, αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά

Συνελήφθη, σήμερα (24-11-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μία 88χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για απάτη κατ’ επάγγελμα, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ.

Ειδικότερα, στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 88χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, τα οποία εξαπατούσε με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει οποιαδήποτε πρόβλημά τους που οφείλεται σε μάγια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ενέργειες των αστυνομικών ήταν συντονισμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της δράστιδας και τη σύλληψή της.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι η 88χρονη κατά τα τελευταία τρία έτη είχε διαπράξει με παρόμοιο τρόπο τουλάχιστον (81) απάτες, έχοντας ως θύματα μεγάλο αριθμό ατόμων από διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ,
  • ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις,
  • φωτογραφίες,
  • φάκελοι αλληλογραφίας,
  • δελτία ταχυπληρωμών,
  • πληθώρα αντικειμένων σχετικών με την παράνομη δραστηριότητα της.
    Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!