Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών για κινητοποιήσεις

Τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων θα περιοδεύσουν σε χωριά των Φαρσάλων για την προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου».

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί «τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα, τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Λάρισας να συμμετέχουν στην Πανθεσσαλική Σύσκεψη που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας της Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στον Παλαμά.

Η αγωνιστική απάντηση της μικρομεσαίας αγροτιάς στο τρίτο Μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα αντιαγροτικά μέτρα που περιέχει αλλά και στην ΚΑΠ της Ε.Ε που μειώνει ως 50% τις ενισχύσεις μέχρι το 2019, ειναι μονόδρομος.

Η Πανθεσσαλική Σύσκεψη θα συζητήσει και θα αποφασίσει την οργάνωση και τον συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Θεσσαλία και τις προτάσεις που θα κάνει στην πανελλαδική σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής των Μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκέμβρη.

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελασσόνας να συμμετέχουν αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην συγκέντρωση που διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.