Ήττα για τον Απόλλωνα Βρυσιών

Ο Απόλλων Βρυσιών φιλοξένησε τον Παναγροτικό Νίκαιας και ηττήθηκε με 0-2. Το παιχνίδι είχε πολλά δοκάρια και κρίθηκε στο β’ημίχρονο.Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ αλλά είχε δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό για τους γηπεδούχος με τον Λιάπη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.Η Νίκαια είχε  ευνοϊκό άνεμο και δοκάρι στο 48′ έπειτα από δυνατό σουτ του Χριστοδούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΥΣΙΩΝ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-0008

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΥΣΙΩΝ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-0010

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΥΣΙΩΝ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-0013

Τα Βρυσιά πίεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ όμως στο 70′ ο Χριστοδούλου ξαναχτύπησε έπειτα από πάσα του Τριανταφυλλόπουλου με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 0-1.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΥΣΙΩΝ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-0075

Στην επόμενη φάση τα Βρυσιά είχαν δοκάρι με τον Ζητούνη για να απαντήσει με δοκάρι ο Χριστοδούλου στο 75’.

Στο 85’ σειρά του Τριανταφυλλόπουλου για δοκάρι και μια συνεχή πολιορκία στα κερέ του Χουλιάρα με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η μπάλα να πάρει φάλτσα από τον άνεμο και να καταλήξει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ γκολ και να γραφτεί ο επίλογος με 0-2.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΥΣΙΩΝ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-0105

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Κουλιάρας, Καναβός, Αγγελάκης, Γαϊτανίδης, Στεμάνης, Τατσιαρής, Λιάπης, Γιαντσίδης, Βουβαλούδης, Βαΐτσης (60’ Προσβήτης), Ζητούνης.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Τζερλιώτης, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος (35’ λ.τ Ταβερνάκης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Πίκας, Ανδρεόπουλος (85’ Παπακώστας), Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος, Ολομάνι (55’ Καραφέριας).

Διαιτητής: Στεργίου. Βοηθοί: Τσαπράζης,Καρακώστας,