Πρώτη ήττα για τον Αχιλλέα μέσα στην Φαλάνη

Μπορεί να ηττήθηκε άλλα συνεχίζει…

Η Φαρσαλινή ομάδα ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα  στην έδρα του Φαλανιακού με σκορ 1 – 0 και έτσι βρέθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα,πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας που επικράτησε με 1-2 μέσα στη Γλαύκη.

Αναλυτικά στο παιχνίδι

Ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε νωρίς την πρώτη καλή ευκαιρία.
Ο Βούλγαρης πάτησε περιοχή στο 3’ από αριστερά, έκανε και τo σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0056

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0063

Στο 33’ επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα μας,ο Μπλατσέρης από δεξιά μπήκε στην περιοχή, όμως πριν προλάβει να πλασάρει, ο Πουτσιάκας έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0132

Στο 38ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Πανταζής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Φαλανιακό.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0138

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 48′ όταν το καλοχτυπημένο φάουλ του Βούλγαρη μπλόκαρε ο Πουτσιάκας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0168

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 58ο λεπτό δημιούργησε ακόμη μια καλή στιγμή όμως πριν ο Μπλατσέρης εκτελέσει έχασε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε σε πλάγιο. Επόμενη καλή στιγμή στο 85ο λεπτό. Εκτέλεση φάουλ του Φιλιππούλη, ασταθής επέμβαση του Πουτσιάκα ο Μπλατσέρης στην επαναφορά σούταρε άουτ.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0193

Η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας έλαβε χώρα στο 88′ όταν το σουτ του Βούλγαρη μπλόκαρε ο Πουτσιάκας. Ενώ και ο Φαλανιακός είχε δύο καλές στιγμές στο τέλος της αναμέτρησης όμως ο Κουτσουκέρας δήλωσε παρών.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0192

Οι Συνθέσεις

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0053

Φαλανιακός (Φέρραιος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Λιλολάρι, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώμης, Λυγούρας, Πανταζής (84’ Κόκκινος), Σαχίνης (68’ Αλεξανδρής), Παπαγεωργίου (76’ Ιγγλέζος), Αλατάς

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0048

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Καραμπούζης (50’ Κουρούμαλος), Οικονόμου, Τσιανάκας, Φιλιππούλης, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος (45’ Τσετιροκλής), Βούλγαρης, Μπλατσέρης, Μαλάκος (65’ Πλιάγκας)

Την ομάδα του Αχιλλέα ακολούθησαν πολλοί Φαρσαλίνοι φίλαθλοι στη Φαλάνη,οπως επίσης και παράγοντες της ομάδας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0149

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0150

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0154

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0148