Χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή ο Γυμναστικός Φαρσάλων

Με 54-62 επικράτησε μέσα στην έδρα του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων και κέρδισε το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Φούντα που πέτυχε 27 πόντους και συνοδοιπόρους τους συμπαίκτες του οδήγησε την ομάδα σε μια τεράστια νίκη και οδεύει μόνος πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία της Α1 ΕΣΚΑΘ.

ΓΣΦ ΟΜΑΔΑ 2

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν εκατέρωθεν απόλυτα ισοροπημένο, με τους αντιπάλους να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά αλλά με αρκετά αμυντικά κενά. Η πρώτη περίοδος βρήκε το Γ. Σ. Σοφάδων να προηγείται με 21-18. Στην αρχή της δεύτερης περιόδου είχαμε περίπου το ίδιο σκηνικό. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ένα ξέσπασμα του Γυμναστικού, έφερε τη διαφορά στους οκτώ πόντους, η οποία συνέχισε να αυξάνει και στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να βρεθεί να προηγείται με 31-48 τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στη συνέχεια μια πρωτοφανής αστοχία της ομάδας μας, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο με ένα 11-0 να πλησιάσει στους πέντε πόντους διαφορά και η περίοδος να κλείσει με 43-48. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Γυμναστικός μπήκε πολύ δυνατά αμυντικά και με απόλυτη κυριαρχία στα ρεμπάουντς και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 54-62. Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Παγώνη και Γερακίνη.

Ηταν μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον παρακάτω πίνακα τα στατιστικά του ΓΣΦ όπως κατέγραψε για ακόμη μια φορά ο Μάνος Κέλλας

Γ.Σ.ΣΟΦΑΔΩΝ-ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 

Πηγή: gsfarsalon.gr