Διέλευση χωρίς διόδια στα Τέμπη

Τη διενέργεια εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ».

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, θα γίνει αναστολή είσπραξης διοδίων στους σταθμούς διοδίων Πυργετού, Μακρυχωρίου, Πλευρικού Μακρυχωρίου και Πλευρικούς Γυρτώνης, ενώ οι τιμές διοδίων του σταθμού διοδίων Μοσχοχωρίου θα διαμορφωθούν ως εξής :

Κατηγορία 1: 2,40 ευρώ με μετρητά, 2,10 ευρώ με πομποδέκτη

Κατηγορία 2: 3,50 ευρώ με μετρητά, 3,10 ευρώ με πομποδέκτη

Κατηγορία 3: 8,60 ευρώ με μετρητά, 7,60 ευρώ με πομποδέκτη

Κατηγορία 4: 12,10 ευρώ με μετρητά, 10,70 ευρώ με πομποδέκτη.

Οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.

Υπενθυμίζεται ότι η κοιλάδα, το προαναφερόμενο διήμερο θα μένει κλειστή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ στην συνέχεια θα παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, έχουν ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Πηγή: thessalianews.gr