Μοίρασε γκόλ η Ένωση Αγίου Γεωργίου

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας, όπου και επικράτησε του Μαρίνου Αντύπα με 6-0 εντός έδρας και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Στο 19ο λεπτό με κεφαλιά ο Γιαννούλης μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουκουτή έβαλε μπροστά τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλω.Στο 22ο ο Κυριαζής με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Στο 41 λεπτό ο Καραχάλιος σημείωσε το 3-0 μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Μαρίνου Αντύπα. Στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό ο Κουκουτής με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4 – 0 ενώ λίγα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης διεύρυνε το σκορ σε 5 – 0 με σουτ.Στο 84ο λεπτό ο Μακρυγιάννης  πέτυχε  6 – 0 με ωραίο σουτ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι απέναντι στον Μαρίνο Αντύπα.

Η Σύνθεση:

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Κυρίτσης (46′ Μακρυγιάννης), Τζιλήρας (55′ Καραλόπουλος Στ.), Παπαδημητρίου, Γιαννούλης, Τσάτσος, Τσιτσιφλής, Κουκουτής (70′ Σαγιαμίτ), Κυριαζής, Καραχάλιος, Καραλόπουλος Κ.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Κίτσας, Μαλαχτάρης, Κοσσύβας, Βλασιάδης, Αρσενίου, Αλμπάνης, Μπακόλας, Δρογκούλας (50’ Λιάμτσιος), Γκότσης ( 65’ Γραβάνης), Τάσιος (50’ Παπαναστασίου-Νίκας), Πάσκου.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΕΓΟΣ-ΡΑΜΑΙ διαιτητές

1-0 Γιαννούλης

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2-0 ΚΥΡΙΑΖΗΣ

3-0 Καραχάλιος

3-0 Καραχάλιος

4-0 Κουκουτής

4-0 Κουκουτής

5-0 Κουκουτής

5-0 Κουκουτής

6-0 Μακρυγιάννης

6-0 Μακρυγιάννης

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ Γ ΕΠΣΛ