Ο Αχιλλέας έσπασε τα δοκάρια στην έδρα της Γιάννουλης

Ο Αχιλλέας έμεινε στο 0 – 0 κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης και πλέον ισοβαθμεί με τον Απόλλων Λάρισας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας με 24 βαθμούς.Ο Αχιλλέας είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όμως εν τέλει δεν κατάφερε να βρει “δίχτυα”.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ (5)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ (4)

Αναλυτικά

Ο Νεμπεγλέρα εβγαλε σέντρα και ο Τσιανάκας έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.Η πίεση συνεχίστηκε με αποτέλεσα ο Μπλατσέρης με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στη περιοχή πάτησε τη μπάλα για τον Βούλγαρη, αυτός πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.Δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μπάλα ξαναβρίσκει το δοκάρι της Γιάννουλης,Ο Μπένος έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Μαλάκος επιχείρησε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά αυτή την φορά στο οριζόντιο δοκάρι!Δυνατό σούτ στο  44′ του Βούλγαρη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με ευκαιρία δηλαδή για την ομάδα μας.
Συγκεκριμένα στο 56′ της αναμέτρησης ο Μπλατσέρης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μαλάκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας έκανε την προβολή όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Φιλιππούλης επιχείρησε την σέντρα από τα αριστερά ο Μαλάκος έπιασε το σουτ υπό πίεση και ο Παναγιώτοπουλος μπλόκαρε.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων.Η μοναδική καλή στιγμή της Δήμητρας καταγράφηκε στο 87′, όταν έπειτα από αντεπίθεση, ένα σουτ του Κατσαμάκα πέρασε λίγο άουτ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Μηνάς (93′ Τσίρκας), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (65′ Χατζηγρηγορίου), Μανάκας, Κατσαμάκας (88′ Δαούλας), Μπάμπαλης, Μακρής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Οικονόμου (86′ Τλούπας), Τσιανάκας, Καραμπούζης, Φιλλιπούλης, Κομισόπουλος (63′ Ζαγγανάς), Νεμπεγλέρας, Μπλατσέρης (74′ Τσετιροκλής), Βούλγαρης, Μπένος, Μαλάκος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ (6) ΚΕΡΚΙΔΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ (2)