Ισοπαλία ο Αχιλλέας μέσα στην Ελασσόνα

Η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στο παιχνίδι του Π.Ο.Ε. με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.Ο Αχιλλέας στάθηκε άτυχος τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα καθώς βγήκε ο ώμος του Αποστόλη Τσιανάκα και δεν υπήρχε η δυνατότητα άλλης αλλαγής

Αναλυτικά

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ματούλα (δύο), Καρυπίδη (δύο) και από μία οι Καραμάνος και Κυρίτσης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Τσιανάκα, Γρηγορίου και Μαλάκο (όλες κεφαλιές) και τετ α τετ με τον Βούλγαρη. Στην επανάλληψη άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για τα Φάρσαλα με τους Ζαγγανά (κεφαλιά) και Μπλατσέρη (τετ α τετ).

ΠΟ Ελασσόνας (Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτζιόνι, Γκαραβέλης, Σινάπαλος, Ντούφας (75′ Ζυγογιώργος), Κυρίτσης Θ., Καραμάνος, Ματούλας (80′ Μηνάς), Καρυπίδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Κομισόπουλος (55′ Μπλατσέρη), Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής, Γρηγορίου (55′ Μπένος), Βουλγαρης, Μαλάκος (68′ Ζαγγανάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νίκζας, Αρχοντής.