Ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε από την Ακρόπολη Φαρσάλων – (pic)

Στα πλαίσια της πολυεπίπεδης πολιτιστικής και περιβαλλοντικής του δράσης «Το δάσος μας αλλιώς», την Τρίτη 27 Ιουνίου, ο δήμος Φαρσάλων για 3η συνεχή χρονιά φώτισε, τα τείχη της αρχαίας Ακρόπολης και διοργάνωσε μουσική βραδιά, με την πολυμελή ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων  και Τεχνών Δίου και μαέστρο τον Νίκο Πατρή και ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα. Η προσέλευση του κόσμου στην Ακρόπολη ήταν αρκετά μεγάλη και ξεπέρασε τους 2.000.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6929

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6925

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6900

Η υπεύθυνη της δράσης Το δάσος Αλλιώς κα Δέσποινα Συροπούλου αφού καλωσόρισε τους μουσικούς και τους θεατές στην εκδήλωση ανέφερε οτι η “σήμερα εδώ ξεκινάμε την δικιά μας ορχήστρα η οποία θα αποτελείτε από Φαρσαλινά παιδιά τα οποία θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ως ορχήστρα ερμηνεύοντας δυο τραγούδια με τον Κώστα Μακεδόνα. Προσλάβαμε στο 1 ΚΔΑΠ τον κ. Χριστοδούλου ο οποίος θα αποτελεί τον μαέστρο της νέας μας ορχήστρας. Στόχος μας είναι να την πλαισιώσουν και άλλα παιδιά και να την επεκτείνουμε. Ευχαριστούμε την Ορχήστα Νέων Δίου για την συμμετοχή του για ακόμη μια χρονιά όπως επίσης και τον Κώστα Μακεδόνα.”.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6915

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε και η κα. Κατακούτα (Αρχαιολόγος της εφορίας αρχαιοτήτων Λάρισας) η οποία ανέφερε: “χαίρομαι ιδιαίτερα που βρισκόμαστε εδώ για 3η συνεχή χρονιά και βλέπω τον κόσμο να εντάσσει το βουνό και τον χώρο στην καθημερινότητά του.”

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6918

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος ανέφερε: “η κα. Συροπούλου είχε την ιδέα να υλοποιηθεί η δικιά μας ορχήστρα και σήμερα έχουμε την χαρά να κάνει την πρώτη της εμφάνιση δίπλα σε ένα εξαιρετικό καλλιτέχνη όπως ο Κώστας Μακεδόνας, όπου θα τραγουδήσουν μαζί 2 τραγούδια. Η ορχήστρα θα χρειαστεί ένα όνομα εμείς θα την ονομάσουμε Ορχήστα Νέων Φαρσάλων. Ευχαριστούμε τους φίλους μας του κέντρου γραμμάτων και τεχνών Δίου οι οποίοι παρευρίσκονται εδώ για μια ακόμη χρονιά.”

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, εκπρόσωπων πολιτιστικών συλλόγων  και φορέων του τόπου.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6904

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Δείτε φωτογραφίες

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6937

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-7024

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6938

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-7009

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-7029

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-7028

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6942

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6958

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-6965