Έκρηξη σε ταχυφαγείο στην Πλατεία Βικτωρίας (βίντεο)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9:25 στο υπόγειο του καταστήματος Everest στην πλατεία Βικτωρίας, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε με δύσπνοια από το φλεγόμενο κατάστημα, ενώ τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν. Οι τρεις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τέταρτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακόμα όμως δεν έχει εντοπισθεί ο τεχνικός που έκανε εργασίες στις εγκαταστάσεις του υπογείου, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς από 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα.

Το πιθανότερο είναι το ατύχημα να σημειώθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Εικόνες από το βίντεο του Εrgasia News, που αναρτήθηκε στο Youtube, δείχνουν πυκνούς καπνούς να καλύπτουν το κτίριο, ενώ τόσο η περιοχή, όσο και τα διπλανά καταστήματα έχουν εκκενωθεί.

Νεότερη εξέλιξη

Τραγικός είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε ταχυφαγείο της Πλατείας Βικτωρίας.

Μια 38χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της. Πρόκειται για λογίστρια, η οποία βρισκόταν σε γειτονικό κατάστημα από εκείνο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9:25 στο υπόγειο του καταστήματος Everest στην πλατεία Βικτωρίας, στην διασταύρωση της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την οδό Χέυδεν.

Από το κατάστημα, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές, απεγκωβίστηκε μια γυναίκα με δύσπνοια, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, συνολικώς έξι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

βικτώρια

Πηγή: www.ant1news.gr