Σε συναυλία στην Νίκαια τραγούδησε ο Κώστας Μακεδόνας

Με μαζική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νίκαιας η συναυλία του χαρισματικού ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα. Ο τραγουδιστής  που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία χάρισε  στο κοινό του ένα πρόγραμμα  με γνωστά τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά αλλά και  όλες τις επιτυχίες του.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Η είσοδος, όπως και σε όλες τις συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος, ήταν δωρεάν. Ο Κώστας Μακεδόνας  πλαισιώθηκε από τη νέα ταλαντούχο τραγουδίστρια Λουκία Βαλάση και από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. 

Ο δήμαρχος τόνισε με έμφαση, εκτός των άλλων, πριν την έναρξη της συναυλίας ότι «στο δήμο Κιλελέρ,  δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία την οποία είμαι πεπεισμένος ότι θα την απολαύσετε». 

Παράλληλα ο Θανάσης Νασιακόπουλος, εκτός πλαισίου και με αφορμή ότι συναυλία έγινε στη Νίκαια,  έκανε και μια αναφορά στην άμεσα δρομολογημένη αποκατάσταση των οδοστρωμάτων της τοπικής κοινότητας που θα γίνει σε συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. «Η κακή εικόνα των δρόμων της Νίκαιας που προήλθε λόγω των έργων για την κατασκευή των  αγωγών του βιολογικού καθαρισμού σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν. Ξεκινάμε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, την αποκατάσταση των κεντρικών οδών οι οποίοι δέχτηκαν και τη μεγαλύτερη καταπόνηση. Θα τις παραδώσουμε σε άριστη κατάσταση στους συνδημότες μας, τους οποίους ευχαριστώ για την υπομονή που επέδειξαν». 

Στη συναυλία παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ι. Πινάκα, Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι περιφερειακού σύμβουλοι Κ. Καλαμπάκας και Γ. Λαδόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος και Ρ. Καραλαριώτου.