Κέλλας: Η εθνική ασφάλεια ύψιστη αποστολή μας

«Η Πολεμική Αεροπορία μας γίνεται σήμερα πιο ισχυρή με την έλευση και ενσωμάτωση των υπερσύγχρονων μαχητικών Rafale στον στόλο της. Το οπλοστάσιό μας ενισχύεται και οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας αποκτούν νέα μέσα, με τα οποία δύνανται να προκαλέσουν συντριπτικά πλήγματα σε όποιον τολμήσει να απειλήσει την εθνική μας ακεραιότητα».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, κατά την τελετή παραλαβής των πρώτων έξι μαχητικών Rafale, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προσθέτοντας:

«Η προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και των δικαιωμάτων μας συνιστά ύψιστη αποστολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που εργάζεται με σχέδιο και πρόγραμμα, αδιάλειπτα, για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας και την αναβάθμιση της θέσης της στο περιφερειακό και διεθνές σύστημα.

Καλωσορίζω με χαρά και ικανοποίηση τα πρώτα έξι νέα μαχητικά μας και εύχομαι, από βάθους καρδιάς, στους χειριστές τους και σε όλους τους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, να έχουν καλές πτήσεις και να τους συνοδεύουν πάντοτε οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Η Πολεμική Αεροπορία μαζί με την Αστυνομία είναι τα σώματα που εγγυώνται την εθνική και δημόσια ασφάλεια και μετρούν τις περισσότερες απώλειες εν καιρώ ειρήνης. Ως πολίτης και ως Βουλευτής τους ευχαριστώ για την προσφορά τους στην πατρίδα».

Δείτε το βίντεο εδώ: