Survivor: Οι τρεις θάνατοι που σημειώθηκαν στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor θεωρείται δικαίως ως το πιο δύσκολο τηλεοπτικό ριάλιτι του πλανήτη. Προβάλλεται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια σε δεκάδες χώρες σε όλο τον πλανήτη, χωρίς να χάνει σχεδόν ποτέ το ενδιαφέρον του. Οι παίκτες που παίρνουν μέρος είναι αποφασισμένοι για όλα, ενώ πολλές φορές τους έχουμε δει να φτάνουν στα όριά τους.

Αν και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην πάθει κάποιος παίκτης κάτι σοβαρό κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, έχουν τύχει μερικά δυσάρεστα περιστατικά μέχρι σήμερα. Για την ακρίβεια, τρεις παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ έπαιρναν μέρος στους στίβους μάχης του Survivor, όπως αναφέρει σε δημοσιευμά του το reader.gr.

Ο πρώτος θάνατος παίκτη στην ιστορία του ριάλιτι σημειώθηκε το 2009 στην τέταρτη σεζόν του βουλγαρικού Survivor. Ο 54χρονος Μόντσο Βοντνιτσάροφ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αγωνίσματος και «πάγωσε» τους πάντες.

Την ίδια χρονιά σημειώθηκε ένας ακόμη θάνατος στο Survivor του Πακιστάν. Ο 32χρονος Σάαντ Καν έπαιρνε μέρος σε ένα αγώνισμα στο νερό, στο οποίο έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα σακίδιο βάρους εφτά κιλών. Ο παίκτης δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος και πνίγηκε στο νερό, με την παραγωγή να αργεί πολύ να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει κι έτσι να χάνει την ευκαιρία να τον βοηθήσει.

Τέλος, ο πιο πρόσφατος θάνατος σημειώθηκε το 2013 στο Survivor της Γαλλίας, όταν ο 25χρονος Τζέραλντ Μπάμπιν κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος. Διαγνώστηκε με αφυδάτωση και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο μετά από μια σειρά καρδιακών ανακοπών που υπέστη. Το γεγονός αυτό ανάγκασε την παραγωγή να διακόψει τη συνέχεια του ριάλιτι.

Πηγή: reader.gr