Ιεραποστολή Φαρσάλων: Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να ξημερώσει ένα ευλογημένο νέο έτος για όλο τον κόσμο!

Καλή και ευλογημένη χρονιά στα μέλη μας, τους συνεργάτες μας, τους εθελοντές, τους δωρητές και σε όλους σας. Η αρχή κάθε έτους αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ενδοσκόπηση, αξιολόγηση, επανασχεδιασμό και θέσπιση νέων σκοπών και στόχων. Και έχοντας κάνει όλα αυτά, τότε μπορούμε να προβούμε σε αυτό που λέμε στην τρέχουσα τεχνολογική διάλεκτο επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση να γίνουμε καλύτεροι, ανώτεροι, να προχωρούμε αποφασιστικά μπροστά.

Στο κατώφλι του 2022, τα μάτια μπορούν και ξέρουν τον τρόπο να χαμογελούν! Είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ανθρώπινη καρδιά! Μια καρδιά που κρύβει τόσο πλούτο, τόσο χρώμα, τόση… αγάπη!

Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να ξημερώσει ένα ευλογημένο νέο έτος για όλο τον κόσμο! Ας βάλουμε αρχή κι ας προσπαθήσουμε κάθε μέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!

Aς προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο να προβάλουμε τον καλό μας εαυτό, αδειάζοντας τον εγωισμό μας και γεμίζοντας την καρδιά μας με ανιδιοτελή αγάπη!

Ας ανοίξουμε τη ζεστή μας αγκαλιά προς τους συνανθρώπους μας. Ακόμα κι ένα χαμόγελο είναι ικανό να φωτίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου!

Με εκτίμηση η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας.