Κέλλας: Χριστούγεννα της οικογένειας και της αλληλεγγύης

«Τα Χριστούγεννα είναι η ψυχή της Χριστιανοσύνης και πυξίδα της παγκόσμιας ιστορίας. Σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε τη γέννηση του Χριστού και την ενανθρώπιση του Θεού, που άνοιξε τον δρόμο για την ελπίδα και την ανάσταση του ανθρώπινου γένους.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη γιορτή των Χριστουγέννων, προσθέτοντας:

«Η γέννηση του Χριστού είναι γιορτή της οικογένειας και της αλληλεγγύης, που οφείλουμε, αντιστοίχως, να προστατεύουμε και να προασπίζουμε πάντοτε, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε αντιμετωπίζοντας την πανδημία.

Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε όσους βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον και γύρω μας τηρώντας τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση.

Ο εμβολιασμός συνιστά το ισχυρότερο όπλο της ανθρωπότητας στη μάχη κατά του κορονοϊού. Γι’ αυτό αποτελεί την πιο σημαντική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης κατά την τελευταία διετία.

Εύχομαι, ολόψυχα, τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία υπό το κράτος της απειλής της πανδημίας. Η σκέψη μου είναι στους νοσούντες στα νοσοκομεία καθώς και στους συναδέλφους μου που αγωνίζονται υπερβάλλοντας εαυτούς κρατώντας την πατρίδα μας όρθια.

Χρόνια πολλά σε όλους! Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!».