Συνέχεια εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Φαρσάλων – (Πρόγραμμα)

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα: 11:00

Χριστουγεννιάτικες διαδρομές στο κέντρο της πόλης, από τη Φιλαρμονική Φαρσάλων.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021-Πλατεία Δημαρχείου /Πλατεία Λαού

Ώρα: 11:00-14:00

  • Παιδική εκδήλωση: «Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα …….!!!!!!»

Το προσωπικό των ΚΔΑΠ, του Κέντρου Κοινότητας, καθώς και του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους με :

    • Μουσική, χορό, αφήγηση, παιχνίδια, κατασκευές και
    • Το Δέντρο των ευχών
  • Βρες τα κρυμμένα δώρα του Άι Βασίλη
    • Ο Άι Βασίλης θα περιμένει και πάλι τα παιδάκια έξω από το Σπιτάκι του και όχι μόνο, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια», παρέα Του τα πειραχτήρια  Ξωτικά που θα τους χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς
  • Μουσική εκδήλωση «Χristos Gortsos and the Band”
  1. Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 – Πλατεία Λαού

Ώρα:11:30-13:30

Μουσική εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων, από το καλλιτεχνικό σχήμα «Δυό Μας» (φωνή Γιώργος Αποστολόπουλος, πλήκτρα Αχιλλέας Μοχλούλης).

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 – Πλατεία Δημαρχείου/Πλατεία Λαού

Ώρα: 16:30

Παιδική Εκδήλωση «Ο Τροχός της Τύχης» από τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων (16:30-18:30), όπου μέσα από το παιχνίδι τα παιδάκια θα κερδίσουν χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Διαδραστική παράσταση «Μαγικά Χριστούγεννα». O Δήμος Φαρσάλων θα φιλοξενήσει από τις 18:30 το απόγευμα και για δυο ώρες, την παράσταση «Μαγικά Χριστούγεννα», μια παράσταση που συνδυάζει στοιχεία θεάματος και θεάτρου, Ο Άι Βασίλης με τα Ξωτικά θα φτιάχνουν στο εργαστήριο δώρα για τα παιδιά, ενώ τα πειραχτήρια Ξωτικά θα στήσουν τη δική τους γιορτή με τα «Μαγικά Παιχνίδια». Φουσκωτές φιγούρες καρτούν που κινούνται και χορεύουν, χιονάνθρωποι, τάρανδοι και χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι θα μεταφέρουν τη χαρά και τη γιορτινή διάθεση στα παιδιά όλων των ηλικιών.

Παράλληλα, η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων, θα υλοποιήσει τη δράση «Παίζουμε σκάκι» όλοι.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα: 11:00-12:00

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και γιορτινά τραγούδια θα ακουστούν  κέντρο της πόλης, από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ.

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 – Πλατεία Δημαρχείου

Ώρα 12:00-14:00

Αποχαιρετούμε την τελευταία ημέρα του χρόνου με εορταστικά τραγούδια και μελωδίες, με το μουσικό σχήμα «Δυό Μας» (φωνή Γιώργος Αποστολόπουλος, πλήκτρα Αχιλλέας Μοχλούλης).

Παράλληλα, το 2o Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων θα αναπτύξει τη δράση «Παραδοσιακά Παιχνίδια»

Κυριακή. 2 Ιανουαρίου 2022 – Πλατεία Λαού

Ώρα: 12.00 – 14.00

Καλωσορίζουμε τον Νέο Χρόνο με εορταστικές νότες και τραγούδια παρέα με τους Χρήστο Παπαχρήστο, Αρετή Παπαναστασίου και Παναγιώτη Χολέβα.

Παράλληλα, στην Πλατεία Δημαρχείου (αίθουσα Σκακιστικής Λέσχης Ισόγειο Δημαρχείου), η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων ξεκινάει τριήμερο Τουρνουά Σκακιού –Πρωτάθλημα Θεσσαλίας (μόνο για Σκακιστές) με μεγάλο χορηγό το καφέ – εστιατόριο ‘’Κρούστα’’).

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των ισχυόντων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.