“Τετρακίνητη” με μπροστάρη τον Πίσλι η Δόξα Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 4 – 0 κόντρα στην Μάνδρα για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΝ Λάρισας και έφτασε τους 11 βαθμούς ενώ έχει κάνει και το ρεπό της με τους αετούς να μετρούν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 16 χρόνος Γκεράλντ Πίσλι ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και είχε μεγάλη συνεισφορά στην επικράτηση!

 

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς όταν ο Αρσενόπουλος τροφοδότησε τον Πίσλι και αυτός στο 7΄ με όμορφο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Η ομάδα των κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Σιδηρόπουλο να νικάει τον Ράιδο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33′ και να πετυχαίνει το 2 – 0.

Μάλιστα ο Σιδηρόπουλος αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από την ζωή… Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους προβάδισμα και μάλιστα στο 73′ κατάφεραν να το διευρύνουν με σκόρερ τον Πολύζο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ζαχάρακη και αφότου πρόλαβε την έξοδο του Ράιδου πλάσαρε προ κενής εστίας και σημείωσε το 3 – 0.

Το τελικό 4 – 0 σημείωσε ο Πίσλι με σουτ και πάλι στο 85′ μετά από πάσα του Πολύζου με τον 15 χρόνο να σημειώνει δυο τέρματα και να αποτελεί τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης!

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Ρόφαλης – Τάκης Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Τσίουρης Ν., Δημητρίου Θ., Ισούφης, Τσιούρης Γ. (46′ Θέος), Τλούπας (83′ Λαυδής), Σκέγια, Καλφόγλου (30′ λ.τ. Πολύζος), Σιδηρόπουλος, Πίσλι, Αρσενόπουλος (46′ Ζαχαράκης).

Α.Ε. Μάνδρας (Χρήστος Λιάπης): Ράιδος, Παπαδημητρίου, Φασούλας, Στρατίκης, Κιτσόπουλος, Φωτάκης, Τασλακίδης, Ζούκα Μαρ., Κατσής, Ζούκα Μαν., Σκοτεινιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραμαγκιόλας, Στάμος, Αναγνωστόπουλος.