Στέλλα Μπίζιου: Τιμούμε τους Έλληνες μαχητές των αιθέρων

«Ο εορτασμός της Πολεμικής Αεροπορίας είναι κατ’ ουσία εορτασμός ολόκληρης της χώρας. Τιμούμε τους Έλληνες μαχητές των αιθέρων, αναγνωρίζοντάς τους το προνόμιο του προστάτη των εθνικών μας δικαίων».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας, προς τιμήν του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Στεκόμαστε με περηφάνια δίπλα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που δίνουν καθημερινά τις δικές τους μάχες στους αιθέρες, για να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους: η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται σπιθαμή εδάφους, και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια με κάθε τρόπο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ανοίξει τη διπλωματική της βεντάλια προχωρώντας σε ουσιαστικές κινήσεις, που έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση στρατηγικών συμμαχιών προς όφελος της πατρίδας και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο προς όλους.

Παράλληλα υλοποιεί πρόγραμμα αναβάθμισης του ρόλου της Πολεμικής μας Αεροπορίας στηρίζοντας έμπρακτα την άμυνα της χώρας μας.

Εύχομαι χρόνια πολλά στα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.