Ολυμπιακός Αμπελιάς: Τον “πλήγωσε” ένας πρώην ερυθρόλευκος

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς γνώρισε την ήττα στην διαδικασία των πέναλτι από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και αποκλείστηκε από το Κύπελλο της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μελισσοχωρίου ένας πρώην “ερυθρόλευκος” καθώς ο Σωτήρης Κουκούτσης ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με τον πολύπειρο γκολκίπερ να έχει φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της Αμπελιάς!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αμπελιά να μπαίνει με το “πόδι στο γκάζι” και να προηγείται με σκορ 0 – 3 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 17′ ο Χριστοδούλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντωνίου με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1, ενώ στο 35′ ο Τσαπατώρης με πλασέ και την βοήθεια του δοκαριού διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα.

Μάλιστα στο 43′ ο Καρατζούκος έδωσε “αέρα” τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα και να φέρουν την αναμέτρηση σε απόλυτη ισορροπία.

Αρχικά στο 75′ ο Ζαφειρίου με πλασέ πέτυχε το 1 – 3, ενώ στο 83′ ο Καραμάνος από ασσίστ του Ζαφειρίου πέτυχε το 2 – 3.

Τα τελευταία λεπτά πήραν άκρως δραματικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ για διαφορετικούς λόγους.

Εν τέλει η ομάδα που το πέτυχε ήταν ο Αστέρας όταν στο 89′ ο Χατζής με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαγούλα και πέτυχε το 3 – 3.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκαν δυο πολύ μεγάλες στιγμές όταν αρχικά για την Αμπελιά στο 90+3′ ο Τσαπατώρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουκούτση που απέκρουσε δύσκολα και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ζαφειρίου βρέθηκε απέναντι από τον Παπαγούλα αλλά ο νεαρός πορτιέρο απέκρουσε, με το 3-3 να μένει ως το τέλος.

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές στην διάρκεια των 90′ όμως το 3 – 3 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Έτσι χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου ο Κουκούτσης χρίστηκε “ήρωας” και έδωσε την νίκη πρόκριση στην ομάδα του καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι!

Η διαδικασία των πέναλτι:

Αβδουλάς-δοκάρι

Σπύρου-απέκρουσε ο Κουκούτσης

Λιάγκας 1-0

Χατζής Θ. 1-1

Χατζής Γ. 2-1

Τσαπατώρης-απέκρουσε ο Κουκούτσης

Καραμάνος 3-1

Νταμπαλέτσιος-απέκρουσε ο Κουκούτσης

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης):Κουκούτσης, Σδράλης Β. (66΄Σδράλης Α.), Γουργιώτης, Αβδουλάς, Κολοβός, Σουλιώτης, Διαμαντής, Πλης (56΄Λιάγκας), Χατζής, Ζαφειρίου, Καραμάνος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας):Παπαγούλας, Κουρμπάτι (46΄Κοτρώτσιος Χρ.), Αντωνίου, Χάμος, Τσαπατώρης, Νταμπαλέτσιος, Καρατζούκος, Πλίτσης, Χατζής, Σπύρου, Χριστοδούλου.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το larisagoal.gr