Δήλωση του νέου Προέδρου ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλία Σουφλιά

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τη συμμετοχή σχεδόν  140.000 μελών σε όλη τη χώρα.

Στο νομό μας μέσα από μια άψογη διαδικασία αναδείχθηκαν Πρόεδροι και Μέλη της τοπικής οργάνωσης, αλλά και οι σύνεδροι του τακτικού μας Συνεδρίου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη, τόσο αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, όσο και αυτούς που προτίμησαν άλλη επιλογή για τη θέση του προέδρου ΔΕΕΠ.

Επίσης ευχαριστώ διαχρονικούς συνοδοιπόρους, φίλους και συνεργάτες οι οποίοι άδολα και τίμια στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτό τον αγώνα.

Συγχαίρω και ευχαριστώ τα μέλη της ΝΔ για τη συμμετοχή τους, επίσης συγχαίρω και ευχαριστώ τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την ανταπόκριση στις θεσμικές υποχρεώσεις τους, τη μέριμνα που έλαβαν,ώστε να μην παρατηρηθούν προβλήματα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχή διεκπεραίωση μέχρι και την ολοκλήρωση αυτής με την παράδοση των αποτελεσμάτων.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του τύπου και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την ευκαιρία και το βήμα που μου διέθεσαν ώστε να εκθέσω τις απόψεις μου, αλλά και που προέβαλαν τις διαδικασίες του κόμματός μας.

Είναι σημαντικό το έργο που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μαζί με όλους εσάς, έχοντας ως πρόσθετο βάρος ότι διαδέχομαι άξια στελέχη.

Από αύριο ως πρώτος μεταξύ ίσων, δεσμεύομαι να κάνω ότι είναι εφικτό, ώστε να ενισχύσουμε τη ΔΕΕΠ Λάρισας για να διαδραματίσει το ρόλο που της αξίζει.

Με πίστη στις διαχρονικές ιδέες της ΝΔ και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη καλώ να συμπορευτούμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων και να οδηγήσουμε την Ελλάδα με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας.