Χρ. Κέλλας: «Η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία και τη Δημοκρατία»

«Η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου και η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει τον Προστάτη της. Μαζί τους γιορτάζει και η Πολιτεία αναγνωρίζοντας την προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία και τη Δημοκρατία.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την Ημέρα της Αστυνομίας (20 Οκτωβρίου), προσθέτοντας:

«Η αφοσίωση της Αστυνομίας στην πατρίδα είναι ριζωμένη στη συνείδηση των πολιτών, γιατί έχει ποτιστεί με το αίμα και την αυτοθυσία των αστυνομικών που έδωσαν τη ζωή τους πολεμώντας το έγκλημα και προασπίζοντας τη δημόσια ασφάλεια. Δεν ξεχνούμε ότι η Αστυνομία μαζί με την Πολεμική Αεροπορία είναι οι δυνάμεις της χώρας που έχουν υποστεί τις περισσότερες ανθρώπινες απώλειες σε καιρό ειρήνης.

Υποκλινόμαστε στην ιερή μνήμη των πεσόντων στο καθήκον και είμαστε πάντα στο πλευρό των αστυνομικών στηρίζοντας το έργο τους, με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της έννομης τάξης.

Εύχομαι ολόψυχα ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος να προστατεύει πάντα τους αστυνομικούς μας και τις οικογένειές τους!

Χρόνια πολλά!»