Ήττα στις καθυστερήσεις με “παράπονα” για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την ομάδα του Ελευθεραί με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την τελευταία φάση της αναμέτρησης που δέχθηκαν το γκολ της ήττας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το Ελευθεραί να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5′ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” άμεσα καθώς στο 21΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ζαχόπουλος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Εν συνεχεία ο Μέγας Αλέξανδρος πίεσε και έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες όταν αρχικά ο Γκατζόγιας είδε το πλασέ του να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Ενώ ο Τασιόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Ευαγγελούλη με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ενώ στο 84′ ο Τασιόπουλος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματά στην συμβολή των δοκών.

Η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι καταγράφηκε στο 90+2′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για το 1-2 όμως οι άνθρωποι των Χαλκιάδων “φωνάζουν” για επιθετικό φάουλ πάνω στον Αντωνιάδη στην συγκεκριμένη φάση.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Μπομπότης (60′ Ευαγγελούλης), Καισέρογλου Γ. (75′ Καισέρογλου Ν.), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσοκέρας, Ντραμπάκουλος, Γκατζόγιας, Τασιόπουλος, Πέτσας, Γκουνάρας Στ.