Coffee Island: Μοναδικός Καφές για Μοναδικούς ανθρώπους

Σημείο αναφοράς στα Φάρσαλα, για να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία ενός Coffee Island καφέ! Το νέο κατάστημα στην οδό Λαμίας 3, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του μόλις πριν τρεις μήνες για να σε μυήσει σε μοναδικά specialty αρώματα καφέ!

H Coffee Island είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία με έδρα την Πάτρα, όπου διατηρεί τις μονάδες επεξεργασίας του καφέ και αποθήκευσης, οι οποίες εξυπηρετούν αποκλειστικά τις ανάγκες του δικτύου της. Από το 1999 που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην πόλη της Πάτρας έως σήμερα, παραμένει πιστή στην αποστολή της: ο ποιοτικός specialty καφές να φτάσει στο ποτήρι του καταναλωτή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας, Direct Trade, με απευθείας δηλαδή συνεργασίες με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τους καλλιεργητές. Διατηρώντας μακροχρόνιες και βιώσιμες συμφωνίες που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να προσφέρει καθημερινά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΦΕ σε όλους τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Η Coffee Island στην οδό Λαμίας 3, Φάρσαλα

Από το Espresso Bar έως το Καφεκοπτείο, το έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε λάτρη του καφέ κι όχι μόνο. Πάθος, αγάπη και αφοσίωση χαρακτηρίζει την ομάδα του καταστήματος, που μετά τη δεύτερη επίσκεψη, γνωρίζει το όνομά σου και το ρόφημα που απολαμβάνεις.

Espresso Bar

Κάθε ώρα της ημέρας μπορείς να απολαύσεις τον specialty 100% Arabica μοναδικό καφέ σου, στα αξεπέραστα χαρμάνια της Coffee Island ή στις specialty Arabica μονοποικιλίες!

Τα αρώματα του καφέ είναι έντονα και αισθητά πριν καν μπεις στο κατάστημα Coffee Island, στην οδό Λαμίας 3. Η γνώση και το μεράκι του Barista αλλά και η θέληση να βρει τον καφέ ή το ρόφημα που ικανοποιεί τις γευστικές σου προτιμήσεις, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε σου επίσκεψη.

Γιατί ακόμα κι αν δεν είσαι του καφέ, έχεις αμέτρητες επιλογές από πλούσιες σε γεύση ζεστές σοκολάτες, επιλογές τσαγιού και βοτάνων υψηλής ποιότητας, λαχταριστά & ιδιαίτερα milkshakes, αλλά και το νεοφερμένο στην Ελλάδα Cheese Tea, το κρύο ρόφημα που συνδυάζει τη γλυκιά φρουτένια γεύση του τσαγιού με την πλούσια αλμυρή κρέμα με τυρί!

Καφεκοπτείο

Βασικό motto της Coffee Island είναι μία καθημερινή αλήθεια: ότι ο καλύτερος καφές, για τον καθένα ξεχωριστά, είναι αυτός που δημιουργεί ο ίδιος! Η εμπειρία απόλαυσης δεν έχει όρια και μέσα από την αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια, τον καφέ σου, μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος για τις μικρές, ιδιαίτερες και τόσο προσωπικές σου δημιουργίες!

Εκλεκτοί κόκκοι espresso, εξαιρετικές single estate επιλογές από μικρές φάρμες, κάψουλες espresso, μεγάλη ποικιλία σε καφέδες φίλτρου, σκέτους και αρωματικούς, ο πάντα αγαπημένος ελληνικός καφές αλλά και ο στιγμιαίος με τους πιστούς φίλους, έρχονται για να συνθέσουν τη γκάμα του Καφεκοπτείου Coffee Island και να διαμορφώσουν το δικό σου μοναδικό χαρμάνι!

Και για κάθε ώρα της ημέρας μεγάλη ποικιλία από προτάσεις φαγητού, θα συνοδεύσουν μοναδικά τον καφέ σου και θα σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης. Αφράτα σφολιατοειδή αλμυρά και γλυκά, σάντουιτς σε απίθανους γευστικούς συνδυασμούς, muffin, cakes και άλλα, συνθέτουν την γκάμα των συνοδευτικών προτάσεων.

Στόχος μας, η προσήλωση στην τελειότητα και την καθημερινή, άψογη εξυπηρέτησή σου!

Σε περιμένουμε στο Coffee Island, Λαμίας 3, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης των Φαρσάλων!

Για παραγγελίες delivery και take away τηλεφωνήστε στα τηλ.: 24910 22001/6970 581002 (What’s Up) ή online μέσα από το www.coffeeisland.gr & το My Coffee Island App!

*Όλα τα καταστήματα του δικτύου Coffee Island έχουν πιστοποιηθεί με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA “CoVid Shield” για τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.