Δημήτρης Λιγνάδης: συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης

Υπό κράτηση είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης ύστερα από την έκδοση εντάλματος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να κατηγορείται με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε επισκεφθεί αυτοβούλως τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με το δικηγόρο του, αλλά είχε αποχωρήσει, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε εκδοθεί ένταλμα, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου και του δικηγόρου του.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως

Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ant1news.gr